Wednesday, January 9

Terime Kasih Awak :)

Cik Hani | 11:53 | 1Comments |

09/01/2013~
hari yang istimewa uat kite...
haaa nak tau sebab ape??..sebab kite terime kejutan dari si dye!!..
hihihi...seyesly, memang terkejut giler!..yang pastinye kite takkan lupe sampai bile-bile... ;)
tengokla muke dye yang slumber tu, macam takde perasaan je, rupe-rupenye dye dah de planning kan,,,
hihihi...hari nie kite dapat 'hadiah' dari si dye...nak tau ape dye??...tadaaaaa...taaadaaa... :-)


comel tak???..besaaa tau tak cik tedd nie..hihi...lebih besa dari kite tauu.. ;)
terime kasih tau sebab berikan kejutan n 'hadiah' istimewa nie...
romantiknye awak nie..hikhik..maluu kite camnie... :) kite sayangg awak sangat-sangat tauu!!..
awak uat kite rasa nak pitam, ingat posmen tu antar barang capelaa kan...
tengok2 name kite kat situ, kite terkejut sangat, tak sangka dalam kotak tu ade cik tedd!!..hihi..
mule-mule rasa sangsi nak bukak, tapi dah abah suruh, kite buka laaa...hihihi..
ishh, awak uat kite eppy sangat laa..tak pernah dapat kejutan macam nie...
kite takkan lupe sampai bile-bile..
pasnie dapat pelok cik tedd!..adela peneman rindu kite kat nilai nantii yeehuuu~

mydearyabg : there's no one else that could replace you & could do any better that what you've done to me..and 4 me!..thanks a lot abg! ILOVEYOUUSOMUCHHH!!

1 comment:

  1. Okey..balik sepng nnti jgn lupa bawa... Kami pun mau tngok die... Hihi

    ReplyDelete