Saturday, January 26

Terima Kasih Abg :)

Cik Hani | 01:09 | 3Comments |

Salam All Readers...dah tido belom erk?..haha...
kite sorang je kot yang belum tido..takpe, jap lagi kite tido erk..
nak share story morry ngan korang..hihihi.. :)
25/1/2013 dinner family kite dengan family si dye..kiteorang makan2 kat maeps@serdang :)
kite belum pernah sampai kat situ lagi tau. ni pertama kali dalam sejarah seumur hidup, kite catatkan kat diari nie, kite dapat juga sampai kat sane :) tapi bezanya bukan ngan family kite je, tapi dengan insan tersayang & family dye :) owh ye, mule mule datang ke situ, memang terujaa sangat! sebab suasana tempat tu, memang tenang..cantik giler laa!!...kite suke suasana macam tu... :) kite dah lapar masa tu, memang rasa nak makan je..tapi...segan!! sebab parents dye ade sekali kan..hihi..maluu..haha.. :)
macam biase, ape korang nak, korang amikla...makan sampaii lebam! haha!

sedappp, kite syorkan korang bawa family korang makan kat situ...
tadi kalau boleh rasa nak makan banyak sikit, tapi macam segan laa haha..








TERIME KASEH DAUN KELADI ye abg, 
sebab bawa family syg makan kat situ :)
syg takkan lupe sampai bile bile.. I LOVE U SO MUCH!.

maaflaaa uat abg letih layan kerenah syg nie kan..
syg harap bile syg balik nilai nanti, abg takkan lupa syg ye..
walaupun abg busy nanti...syg..sayannggkan abg...syg taknak ilang abg...
syg cemburu sebab syg sayang..kalau tak, 
syg tak amik kisah hal abg...tu je syg nak cakap...
ermm, hope hubungan nie kekal sampai bile2..
syg akan ade disisi abg, selagi abg perlukan syg...


DearyAbg: Tadi dalam keta, abg tanye takde kek ke utk abg? urm..maafkan syg, tak dpt nak bagi kek utk abg...tapi..syg ade hadiah utk abg...nanti syg bagi yea...HAPPY BIRTHDAY ABG :D

3 comments:

  1. Happpy Bfdy Abg syg...hihihi... Hppy bfdy Zulifa... Hihi

    ReplyDelete
  2. dah penah g... x brksempatan nk bawak sarah lg...

    ReplyDelete
  3. sarah: terima kasih hihihi...
    Adib: nanti bawa oke ?

    ReplyDelete