Monday, January 7

:)

Cik Hani | 00:52 | 0Comments |

5/1/2013 hari yang paling kite takkan lupe sampai bile-bile..
kite rasa happy sangat sejak beberapa hari..kehadiran si 'dye' uat kite rase hidup kite makin terisi...
maseh sangat-sangat kerana menyayangi diri ini, kerana sudi meluangkan masa untuk kite..
kali pertama berjumpa mak dan ayah dye..kite rase takut..tapi takpe, sebab kite betul2 sayang kat dye, kite beranikan diri jumpe mak n ayah dye...sebenarnya kite nie pemalu, kelangkabot sikit, cepat menggelabah...lepas tu kite senang down dalam sesuatu perkara..bile menghadapi situasi macam nie agak2 korangkan cmane kite nak hadap ye?hahaha..sebab si dye tu bagi kite semangat...mule2 kite rase macam mak dye tak suke kat kite....sebenarnye kite redha je mase tu,...tapi dah lame2 kat sane, mak dye bagi respon yang uat aty kite lega sesangat laa kan hahaha..alahaii...kalau nak diikutkan rase aty ni nak je kite cakap kat mak dye, yang kite memang seyes ngan anak makcik nie, kite nak jage dye sampai bile2, kite nak jadi orang yang dye sayang sampai bile2..kite sanggup berlajar masak masakan yang dye nak daripada makcik tau..kite sanggup idop susah senang ngan anak makcik sampai hayat di kandung badan...hahaha..tapi...tapi ye.....kite tak cakap pun haha..sebab erm entahlah.....kite takut mak dye tak berkenan je ngan kite nie...kite nie bukan sempurna...dalam  aty kite la cakap camtu...tapi tengok macam okay je hihi..duduk kat kg dye memang makan je keje nye hahe...perot nie pun naik mokk dah...erm kalau boleh, kite nak luangkan masa lame sikit ngan family dye....lagipun belum berkesempatan nak kenal dengan kakak dye :)

  apepun kite sayang dye sangat2..betul, sepenoh hati kite..
ILOVEYOUUSOMUCHABANG!~

No comments:

Post a Comment