Monday, December 24

selamat bertunang :)

Cik Hani | 00:57 | 0Comments |

kite nak ucapkan selamat bertunang pada kawan kite :)
maaf sebab tak dapat datang, jauh sangat :)
kalau buat kat sini, tentu boleh ;)
dugaan orang bertunang nie lain macam sikit..hihi..
kalau ada ape2 masalah, citer cnie :) kite ade, jangan isau,
kawan baik Cik Syikin akan datang! macam citer wonderpets tu...hihihi..
kite rindu kat eikin la..:) kite dapat tau eikin nak tunang pun, dari ita :) cian kite tau, nak call pun tak tau no. tepon hihi :) tak sempat mintak kat ita :) minah tu pun jarang online, kat sane line maxis ZERO!~ naseb baik dye sampaikan pesanan eikin, kite pun dah bagi num kite, link blog, email, alamat uma sume kat minah tu tau! hehe..dengan harapan, cik eikin kite ni dapat contact kite..ASAP!~ 
ita citer eikin ambil jurusan undang2 syariah..memang terkejut habis la kite kan kan..sebab orang tu dulu bukan main lagi berazam cita-cita nak jadi polis je ;) 
urm, kalau eikin baca blog nie, kite nak eikin tau, walaupun kite jauh, tapi bukan bermakna kite tak ingat eikin kan kan kan? hihi.. kite da mokk tau! kite bukan cik sizuka lagi, tapi dah jadi doeraemon! hahaha ;) 



No comments:

Post a Comment