Thursday, December 13

Jom dengar Hani bercerita :)

Cik Hani | 14:51 | 2Comments |

Nak citer ape? sejak beberapa hari tak update ni rasa macam nak cerita banyak dengan korang, bukan la pasal kehidupan peribadi erk..hihi...tu rahsia kita..
ermm, kita nak citer tentang rutin harian kite. haritu kite kemas bilik, nak letak buku lama lama tu dalam stor..masa mengemas tu kite terjumpa komik zaman kita dolu dolu ahaks! tak taula kalau kat skola adik adik korang tu ada lagi komik tu kan..."CIKGU HALIMAH" ish memang klakarlaa bile tengok balek, cantik lagi komik ni, sayang nak buang, so aku simpan la elok-elok dalam almari :)
tersenyum senyum nengok bende tu...tengah kemas lagi terjumpe buku conteng masa skola rendah dulu...hihi...ade lagi dalam laci ni, ish nak tau apa dalam tu?haha..rahsialaaa...kite tak leh nak cite...sebab nanti korang panggil fa ni 'minah jiwang' lak hahaha :) ade lagi satu!! dulu hobi fa ni suke uat bintang tau..alaa bintang kertas laa.. ish ish..ada lagi tau..sume campak dalam laci :)


Esok tu kite pegi sarapan dengan parents kite...dapat panggilan dari kawan kolej kite..dye tu memang tau kite suke k-pop..dye bagi tau laa majalah latest k-pop yang baru tu dah keluar..special edition..sebab apa special edition?sebab majalah tu siap set ngan kelendar hihihi..semangat fa g cari tau! akhirnya jumpa juga :)


Petang tu pulak, kita dapat parcel from KARYASENI :) Novel yang kite order tu dah sampaii..suke sangat sangat.. :) tapi kan..ish ish..belum sempat nak baca, kakak kite dah bawak lari dulu :) dalam family, kite ngan akak kite yang suke baca novel, so kiteorang kire kongsi hobi yang sama la :D



2 comments:

  1. Pinjam komik cikgu halimah to boleh ? Tetiba tringat zmn kekanak dlu . Nostalgia

    ReplyDelete
  2. Pinjam komik cikgu halimah to boleh ? Tetiba tringat zmn kekanak dlu . Nostalgia

    ReplyDelete