Friday, November 30

Cici Sygs!!

Cik Hani | 13:42 | 0Comments |


Hari nie aku asyik melawat blog orang je, agak2 ade tak orang nak melawat blog aku erk?hikhik..tettttttt...ish tak kisah la tu semua, aku bukan selalu update blog pun kan..kan..hihi...aku nak citer sikit tentang kucing kesayangan aku ni cici~




aku kan dah lama tak balik rumah..masa cuti sem je baru dapat balik, kalau korang nak tau, aku ada 13 ekor kucing tau! semua aku bela, ade orang buang, aku amekla bawak balik rumah...okay, bulan 8 tak silap masa hujan lebat, aku terdengar suara anak kucing ni menangis...dah dua hari...mula2 aku buat tak tau juga, tapi last2, aku redah juga hujan2 lebat tu mencari...tengah2 malam pulak tu, ade ke orang mcm aku yang sudi redah mlm2 buta semata mata utk seekor anak kucing?aku rasa korang mesti penakut nak keluar uma kan?hehe..aku ni fikir sebab.. yela aku ni penyayang sikit hehe...aku jumpa anak kucing ni dekat dalam longkang..bayangkanlah kena air longkang kucing ni..kesian tau..menangis je...aku tengok ade kotak kecik kat tepi pokok bunga rumah, aku gak mesti ada manusia yang tak berperasaan dah buang anak kucing ni kat sini, naseb baik dekat uma aku, kalau kat tempat lain, mesti kena sumpah dengan kucing ni tau haha :) aku bawa masuk uma, aku mandykan dy :) dah comel pun...tapi dia asyik menangis je...mungkin sebab tak menyusu kot..aku letak dy dalam sangkar..aku namakan dy cici :) sebab muke dy comel sangat2 :)


sebulan aku tak balik rumah, lepas tu tengok-tengok dah besar hahaha..pastu pemalas pulak tu...makan tido, makan tido je keje dye! hehehe....tapi tak kisahlah, janji cici sehat... :D

No comments:

Post a Comment